Széchenyi2020

Kedvezményezett neve: “TERCIA” Kereskedelmi és Vendéglátó Korlátolt Felelősségű Tár-saság
A projekt címe: “A Tercia Kft. technológia modernizációja eszközbeszerzéssel”
A szerződött projekt összege: 6 503 728 Ft
A szerződött támogatás összege: 15 654 610 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 70 %
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2020.12.31.
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-02225

A projekt tartalmának bemutatása

Fejlesztés célja, eredménye, részletes szakmai tartalma az alábbi eszköz beszerzése, beüzemelé-se, aktiválása vállalkozásunknál:

  • GASZTROMETÁL-MA-753+KF605+M20+PSZK150+HGA150+HD16+RC21-Egyetemes konyhagép-1db
  • BERTO’S-S9GL20+20M-Gázos olajsütő- 2 db
  • BERTO’S-SE9F22-4MS-Elektromos olajsütő- 1 db
  • LIEBHERR-GKPv 6570-Hűtőszekrény (rm. ajtóval) -3 db
  • PANASONIC-NE-2140-Mikrohullámú sütő- 1 db
  • PANASONIC-NE-1027-Mikrohullámú sütő- 2 db
  • GINOX-MKK7-47-136-PPP-Saláta hűtő három ajtóval- 1 db
  • RATIONAL-ICP 61 E-Kombisütő 6×1/1 elektromos- 1 db
  • ROBOT COUPE-CL50 ULTRA (24465)+2005-Zöldségszeletelő -1 db
  • ROBOT COUPE-43000R-Robot Cook thermomixer -2 db

Felismerve a legújabb konyhatechnológiai irányokat és az azokban rejlő gazdasági lehetősége-ket, jelenlegi tevékenységünkhöz szorosan kapcsolódó beszerzésre kerülő berendezésekkel. Az elvitelre készített ételek aránya megnőtt egységeinkben, amelyek kezelése a jövőben is kihívás, ehhez más jellegű eszközökre van szükségünk, amely tárgy jelen beszerzés. A jelenlegi kapaci-tásaink nagysága és megosztása a következő hónapokban is marad, a jelenlegi megrendelés állomány alapján. Ezért szükséges beruházást végrehajtanunk, olyan eszköz vásárlásával, amellyel jelentősen csökkenteni tudjuk költségeinket és javítani hatékonyságunkat. Ezen beru-házás fontos a vevők megtartása és az árbevételünk emelkedése okán. Ezen tevékenységünket fejleszteni, kiépíteni csak eszközállomány bővítéssel tudjuk megtenni és elérni. A projekt segít bennünket a fentiek alapján a meglévő létesítményeink kapacitásának bővítésében hiszen olyan új eszközöket vásárolunk, amellyel többet tudunk előállítani és jobb minőségben, más kiszolgá-lási struktúrában. Ugyanakkor a meglévő létesítményeink teljes termelési folyamatának meg-változtatásában, hiszen az eddigi kiszolgálásunk gyökeres változására ad segítséget

Magyarország a csodák forrása

• Kedvezményezett neve: “TERCIA” Kft.
• Támogatott projekt címe: Tercia Panzió Kópháza „B” épület teljes rekonstrukciója
• Pályázat azonosító száma: TFC-1-1-1-2017-2018-00535
• Szerződött támogatás összege: 54 456 143 Ft
• Támogatás mértéke (%-ban): 70%
• Támogatott projekt befejezési dátuma: 2020.10.28

 

A projekt tartalmának rövid bemutatása:

Jelen fejlesztés alapvető, közvetlen célja, hogy magas színvonalú turisztikai termék, szolgáltatás jöjjön létre, amely során a kikapcsolódni vágyó vendégek olyan szolgáltatást kapjanak, amely kielégíti igényeiket a szállás szolgáltatás és a kapcsolódó kiegészítő szolgáltatások terén. A projekt közvetlen célja egy teljesen megújított Panzió kialakítása, 17 szobával, azok bebútorozása és kapcsolódó kiegészítő szolgáltatással az alábbi célcsoportok speciális és hagyományos igényeinek kielégítésére.

A fejlesztés hozzájárul a térség látogatottságának növeléséhez, a térség turizmusból származó bevételeinek növeléséhez, a munkahelyteremtéshez, az alábbiak okán.
A fejlesztés hozzájárul a helyi és térségi szolgáltatók és speciális termékek beszerzéséhez, értékesítéséhez, mivel a panzió kapacitásnövekedésének (6-ról 17 szobára bővül) köszönhetően növekszik a vendégek száma és a vendégéjszakák száma, amely azt jelenti, hogy nő a felhasznált élelmiszerek mennyisége, amely beszerzése a helyi és térségi termelőktől történik. Közvetetten a megnövekedett vendégszám hozzájárul a helyi és térségi szolgáltatások igénybevételének növekedéséhez, hiszen a több vendég nagyobb valószínűséggel fogyaszt helyi és térségi turisztikai szolgáltatásokat. A térségi erőforrások helyben tartásához, a helyi közösségek gazdasági önfenntartásához, kulturális hagyományainak, értékeinek hasznosításához.

„A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg”

Széchenyi2020

Kedvezményezett neve – TERCIA Kereskedelmi és Vendéglátó Korlátolt Felelősségű Társa-ság
A projekt címe – “Gyakornokok a Tercia Kft-nél”
A szerződött projekt összege – 6 503 728 Ft
A szerződött támogatás összege – 6 503 728 Ft
A támogatás mértéke (%-ban) – 100%
A projekt tervezett befejezési dátuma – 2019.01.31.
A projekt azonosító száma – GINOP-5.2.4-16-2017-02128

A projekt tartalmának bemutatása
A projekt keretei között 2 fő gyakornoknak biztosítottunk munkát, gyakornoki, tapasztalat-szerzési lehetőséget, minden gyakornok szakácsként került alkalmazásra, OKJ végzettséggel (34 811 04) rendelkeznek. Munkájuk során a szakács végzettségüknek megfelelően a szakács szakma gyakorlati feladatait végezték, amelyet később a nálunk, mint alkalmazott hasznosít-hatnak. Vállalkozásunk folyamatos erőforrás igénnyel küzd, folyamatosan alkalmazunk gya-kornokokat, akiket nagy számban hosszabb távon is alkalmazunk, legfőképpen felszolgálókat. Komoly szakács hiánnyal küzdöttünk, amely megoldására szükségünk volt jelen projektre. A megvalósításhoz a gyakornok bérére volt szükség, szükséges volt 1 fő kapcsolattartó, aki költ-sége, szükséges eszközök beszerzése, amelyekkel a munkájukat végezték (FAMA 450VV Botmixer helyett egy EKA EKF711EUD Elektromos kombisütő), ezeken kívül a kötelező kommunikáció és adminisztráció tevékenysége és költségei merültek fel.

Mastercard, Maestro, VISA Szép kártya Erzsébet utalvány Sodexo Ticket Restaurant Posta Paletta Tercia Ticket