Fertőendréd

9442 Fertőendréd, Győri u. 2.

Telefon: +3699 544 640
Asztalfoglalás: +3699 544 640
fertoendred@terciarestaurant.hu

NYITVA TARTÁS

Hétfő: 07.00–21.00
Kedd: 07.00–21.00
Szerda: 07.00–21.00
Csütörtök: 07.00–21.00
Péntek: 07.00–22.00
Szombat: 07.00–22.00
Vasárnap: 07.00–21.00

 

Kópháza

9495 Kópháza, Soproni u. 54.

Telefon: +3699 531 200
Asztalfoglalás: +3699 531 200
kophaza@terciarestaurant.hu

NYITVA TARTÁS

Hétfő: 07.00–22.00
Kedd: 07.00–22.00
Szerda: 07.00–22.00
Csütörtök: 07.00–22.00
Péntek: 07.00–22.00
Szombat: 07.00–22.00
Vasárnap: 07.00–22.00

Hubertus

9400 Sopron, Hubertusz út. 1.

Telefon: +3699 513 070
Asztalfoglalás: +3699 513 070
hubertus@terciarestaurant.hu

NYITVA TARTÁS

Hétfő: 07.00–22.00
Kedd: 07.00–22.00
Szerda: 07.00–22.00
Csütörtök: 07.00–22.00
Péntek: 07.00–22.00
Szombat: 07.00–24.00
Vasárnap: 07.00–21.00

Deák Étterem

9400 Sopron, Deák tér 27.

Telefon: +3699 50 50 33
Asztalfoglalás: +3699 50 50 33
info@deaksopron.hu

NYITVA TARTÁS

Hétfő: 11.00–23.00
Kedd: 11.00–23.00
Szerda: 11.00–23.00
Csütörtök: 11.00–23.00
Péntek: 11.00–24.00
Szombat: 11.00–01.00
Vasárnap: 11.00–22.00
Mastercard, Maestro, VISA Szép kártya Erzsébet utalvány Sodexo Ticket Restaurant Posta Paletta Tercia Ticket
Széchenyi2020

Kedvezményezett neve – TERCIA Kereskedelmi és Vendéglátó Korlátolt Felelősségű Társa-ság
A projekt címe – “Gyakornokok a Tercia Kft-nél”
A szerződött projekt összege – 6 503 728 Ft
A szerződött támogatás összege – 6 503 728 Ft
A támogatás mértéke (%-ban) – 100%
A projekt tervezett befejezési dátuma – 2019.01.31.
A projekt azonosító száma – GINOP-5.2.4-16-2017-02128

A projekt tartalmának bemutatása
A projekt keretei között 2 fő gyakornoknak biztosítottunk munkát, gyakornoki, tapasztalat-szerzési lehetőséget, minden gyakornok szakácsként került alkalmazásra, OKJ végzettséggel (34 811 04) rendelkeznek. Munkájuk során a szakács végzettségüknek megfelelően a szakács szakma gyakorlati feladatait végezték, amelyet később a nálunk, mint alkalmazott hasznosít-hatnak. Vállalkozásunk folyamatos erőforrás igénnyel küzd, folyamatosan alkalmazunk gya-kornokokat, akiket nagy számban hosszabb távon is alkalmazunk, legfőképpen felszolgálókat. Komoly szakács hiánnyal küzdöttünk, amely megoldására szükségünk volt jelen projektre. A megvalósításhoz a gyakornok bérére volt szükség, szükséges volt 1 fő kapcsolattartó, aki költ-sége, szükséges eszközök beszerzése, amelyekkel a munkájukat végezték (FAMA 450VV Botmixer helyett egy EKA EKF711EUD Elektromos kombisütő), ezeken kívül a kötelező kommunikáció és adminisztráció tevékenysége és költségei merültek fel.

A Tercia étteremlánc idén ünnepli alapításának 30. évfordulóját. Ünnepeljenek velünk!