Goose Day’s Offer

Goose Day’s Offer from 23.10.2019:

Villányi Merlot 2016- Csányi Pincészet 340 Ft/dl
Töltl Kékfrankos 2017-Töltl Pincészet 440 Ft/dl
Caramell Caffe Latte  850 Ft
Pumpkin soup with roasted pumpkin seeds and pumpkin seed oil A G  990 Ft
Goose ragout soup A C I 1.290 Ft
Crispy roasted goose leg with braised cabbage and onion-mashed potatoes 3.990 Ft
Garlic goose leg, dried plum ragout with red wine and
pumpkin-mashed potatoes  A G 4.390 Ft
Roast goose breast with forest mushroom ragout and
almond-potato donuts A G H 4.250 Ft
Roast goose breast with lemon-cherry ragout and plum croquettes A  4.250 Ft
Goose plate for one  ( crispy roasted goose leg, gebratene goose breast,  grilled goose liver, forest mushroom ragout, braised cabbage, onion-mashed potatoes A 5.490 Ft
Roasted or fried goose liver,  baked apple, pumpkin-mashed potatoes,
lyon onion A G 5.990 Ft
Cup cream ,,Lúdláb” style  A C G1.090 Ft

Allergen

A Gluten
B Crustaceans
C Eggs
D Fish
E Peanuts
F Soybeans
G Milk
H Nuts
I Celery
J Mustard
K Sesame seeds
L Sulphur dioxide and sulphites
M Lupin
O Molluscs
További ajánalataink

(Magyar) Széchenyi 2020

Kedvezményezett neve – TERCIA Kereskedelmi és Vendéglátó Korlátolt Felelősségű Társa-ság
A projekt címe – “Gyakornokok a Tercia Kft-nél”
A szerződött projekt összege – 6 503 728 Ft
A szerződött támogatás összege – 6 503 728 Ft
A támogatás mértéke (%-ban) – 100%
A projekt tervezett befejezési dátuma – 2019.01.31.
A projekt azonosító száma – GINOP-5.2.4-16-2017-02128

A projekt tartalmának bemutatása
A projekt keretei között 2 fő gyakornoknak biztosítottunk munkát, gyakornoki, tapasztalat-szerzési lehetőséget, minden gyakornok szakácsként került alkalmazásra, OKJ végzettséggel (34 811 04) rendelkeznek. Munkájuk során a szakács végzettségüknek megfelelően a szakács szakma gyakorlati feladatait végezték, amelyet később a nálunk, mint alkalmazott hasznosít-hatnak. Vállalkozásunk folyamatos erőforrás igénnyel küzd, folyamatosan alkalmazunk gya-kornokokat, akiket nagy számban hosszabb távon is alkalmazunk, legfőképpen felszolgálókat. Komoly szakács hiánnyal küzdöttünk, amely megoldására szükségünk volt jelen projektre. A megvalósításhoz a gyakornok bérére volt szükség, szükséges volt 1 fő kapcsolattartó, aki költ-sége, szükséges eszközök beszerzése, amelyekkel a munkájukat végezték (FAMA 450VV Botmixer helyett egy EKA EKF711EUD Elektromos kombisütő), ezeken kívül a kötelező kommunikáció és adminisztráció tevékenysége és költségei merültek fel.

Mastercard, Maestro, VISA Szép kártya Erzsébet utalvány Sodexo Ticket Restaurant Tercia Ticket
Széchenyi2020

Kedvezményezett neve – TERCIA Kereskedelmi és Vendéglátó Korlátolt Felelősségű Társa-ság
A projekt címe – “Gyakornokok a Tercia Kft-nél”
A szerződött projekt összege – 6 503 728 Ft
A szerződött támogatás összege – 6 503 728 Ft
A támogatás mértéke (%-ban) – 100%
A projekt tervezett befejezési dátuma – 2019.01.31.
A projekt azonosító száma – GINOP-5.2.4-16-2017-02128

A projekt tartalmának bemutatása
A projekt keretei között 2 fő gyakornoknak biztosítottunk munkát, gyakornoki, tapasztalat-szerzési lehetőséget, minden gyakornok szakácsként került alkalmazásra, OKJ végzettséggel (34 811 04) rendelkeznek. Munkájuk során a szakács végzettségüknek megfelelően a szakács szakma gyakorlati feladatait végezték, amelyet később a nálunk, mint alkalmazott hasznosít-hatnak. Vállalkozásunk folyamatos erőforrás igénnyel küzd, folyamatosan alkalmazunk gya-kornokokat, akiket nagy számban hosszabb távon is alkalmazunk, legfőképpen felszolgálókat. Komoly szakács hiánnyal küzdöttünk, amely megoldására szükségünk volt jelen projektre. A megvalósításhoz a gyakornok bérére volt szükség, szükséges volt 1 fő kapcsolattartó, aki költ-sége, szükséges eszközök beszerzése, amelyekkel a munkájukat végezték (FAMA 450VV Botmixer helyett egy EKA EKF711EUD Elektromos kombisütő), ezeken kívül a kötelező kommunikáció és adminisztráció tevékenysége és költségei merültek fel.