Restaurant

Restaurant

Das 1989 als erstes gegründete Mitglied der Tercia Restaurant-Kette befindet sich in Nordwestungarn, am Ortsrand von Fertőendréd und kann 240 Gäste empfangen. Familiäre Atmosphäre, individuelle Ausstattung, stimmungsvoller Wintergarten. In der Sommersaison können weitere 100 Gäste auf der Terrasse bewirtet werden. Unsere Empfehlung: Hühner-Knusperle Andauer Art, Zander gebraten, köstliche Kutteln

Dienstleistungen:

  • Spielecke und Spielplatz aus Holz
  • Pension
  • bewachte, gratis Parkplätze für Pkw-s und Busse
  • gratis WI-FI

További fotók az étteremről

Aktuelles Angebot

Pension

6 Zahl der Zimmer

Preise:


Zweibettzimmer 5000 HUF/Nacht

Hochzeit

Informieren Sie sich über unsere Angebote:

+3699 544 640

fertoendred@terciarestaurants.hu

Allgemeine Information

Gratis Parkplätze.

Im Fall von Reservierung behalten wir den Tisch für Sie bis 30min nach der Reservierungszeit wenn sich niemand meldet, dann wird es storniert. Bitte melden Sie Ihre Verspätung sobald wie möglich.

Ihre Online Reservierung können wir Montag-Freitag von 8 bis 16 Uhr annehmen.

Im Fall von Zahlung mit Bankkarte ist die einfache Handhabung und Ihre Sicherheit am wichtigsten für uns. Six Pay sorgt für beides.

Es ist ein nicht-raucher Restaurant. Rauchen nur an gekennzeichneten Orten möglich.

Das Restaurant wird durch Sicherheitscameras überwacht. Die Aufnahmen werden nur im Notfall an Sicherheitsbehörden weitergegeben.

Hunde sind wilkommen in unserem Restaurant.

In der Pension dürfen nur kleine Hunde für 3.000 HUF pro Nacht übernachten (max.15 kg)

Sie können Ihre Reservierung bis zum 5. Tag vor der Anreise kostenlos stornieren, ansonsten verrechnen wir Ihnen den vollen Zimmerpreis.

Danke für Ihre Aufmerksamkeit


Az étterem minősítései:

Magyar Túrizmus Minőségi díj Védnöki tábla

Kontakt

9442 Fertőendréd, Győri u. 2.

Telefon: +3699 544 640
Tischreservierung: +3699 544 640
E-mail: fertoendred@terciarestaurant.hu
GPS: É 47° 35' 49.9" , K 16° 55' 13.5"

Öffnungszeiten

Montag: 07.00–21.00
Dienstag: 07.00–21.00
Mittwoch: 07.00–21.00
Donnerstag: 07.00–21.00
Freitag: 07.00–22.00
Samstag: 07.00–22.00
Sonntag: 07.00–21.00

(Magyar) Széchenyi 2020

Kedvezményezett neve – TERCIA Kereskedelmi és Vendéglátó Korlátolt Felelősségű Társa-ság
A projekt címe – „Gyakornokok a Tercia Kft-nél“
A szerződött projekt összege – 6 503 728 Ft
A szerződött támogatás összege – 6 503 728 Ft
A támogatás mértéke (%-ban) – 100%
A projekt tervezett befejezési dátuma – 2019.01.31.
A projekt azonosító száma – GINOP-5.2.4-16-2017-02128

A projekt tartalmának bemutatása
A projekt keretei között 2 fő gyakornoknak biztosítottunk munkát, gyakornoki, tapasztalat-szerzési lehetőséget, minden gyakornok szakácsként került alkalmazásra, OKJ végzettséggel (34 811 04) rendelkeznek. Munkájuk során a szakács végzettségüknek megfelelően a szakács szakma gyakorlati feladatait végezték, amelyet később a nálunk, mint alkalmazott hasznosít-hatnak. Vállalkozásunk folyamatos erőforrás igénnyel küzd, folyamatosan alkalmazunk gya-kornokokat, akiket nagy számban hosszabb távon is alkalmazunk, legfőképpen felszolgálókat. Komoly szakács hiánnyal küzdöttünk, amely megoldására szükségünk volt jelen projektre. A megvalósításhoz a gyakornok bérére volt szükség, szükséges volt 1 fő kapcsolattartó, aki költ-sége, szükséges eszközök beszerzése, amelyekkel a munkájukat végezték (FAMA 450VV Botmixer helyett egy EKA EKF711EUD Elektromos kombisütő), ezeken kívül a kötelező kommunikáció és adminisztráció tevékenysége és költségei merültek fel.

Mastercard, Maestro, VISA Szép kártya Erzsébet utalvány Sodexo Ticket Restaurant Posta Paletta Tercia Ticket
Széchenyi2020

Kedvezményezett neve – TERCIA Kereskedelmi és Vendéglátó Korlátolt Felelősségű Társa-ság
A projekt címe – „Gyakornokok a Tercia Kft-nél“
A szerződött projekt összege – 6 503 728 Ft
A szerződött támogatás összege – 6 503 728 Ft
A támogatás mértéke (%-ban) – 100%
A projekt tervezett befejezési dátuma – 2019.01.31.
A projekt azonosító száma – GINOP-5.2.4-16-2017-02128

A projekt tartalmának bemutatása
A projekt keretei között 2 fő gyakornoknak biztosítottunk munkát, gyakornoki, tapasztalat-szerzési lehetőséget, minden gyakornok szakácsként került alkalmazásra, OKJ végzettséggel (34 811 04) rendelkeznek. Munkájuk során a szakács végzettségüknek megfelelően a szakács szakma gyakorlati feladatait végezték, amelyet később a nálunk, mint alkalmazott hasznosít-hatnak. Vállalkozásunk folyamatos erőforrás igénnyel küzd, folyamatosan alkalmazunk gya-kornokokat, akiket nagy számban hosszabb távon is alkalmazunk, legfőképpen felszolgálókat. Komoly szakács hiánnyal küzdöttünk, amely megoldására szükségünk volt jelen projektre. A megvalósításhoz a gyakornok bérére volt szükség, szükséges volt 1 fő kapcsolattartó, aki költ-sége, szükséges eszközök beszerzése, amelyekkel a munkájukat végezték (FAMA 450VV Botmixer helyett egy EKA EKF711EUD Elektromos kombisütő), ezeken kívül a kötelező kommunikáció és adminisztráció tevékenysége és költségei merültek fel.