Hello Ősz! Márton napi Libalakoma

Ínycsiklandozó liba ételekkel várjuk 2018.október 19-től minden Kedves Vendégünket!

Jandl Kékfrankos 2016 Jandl Pincészet470 Ft/ dl
Tercia Tinto 2013 Pfneiszl Picészet440 Ft/ dl
Libaraguleves lúdgégetésztával A C 1.290 Ft
Sütőtökkrémleves pirított tökmaggal és tökmagolajjal A G 990 Ft
Ropogósra sült libacomb párolt káposztával, hagymás tört burgonyával A 3.990 Ft
Fokhagymás libacomb házi burgonyagombóccal és vörösboros aszalt szilvával A 3.990 Ft
Sült libamell krokettel és erdei gyümölcsmártással A 4.250 Ft
Sült libamell erdei gombával és sütőtökös burgonyapürével A G 4.250 Ft
Libatál egy személyre: Sült libacomb, sült libamell, baconba tekert pecsenye kacsamáj,
párolt káposzta,hagymás tört burgonya A4.990 Ft
Házi szilvalekvárral töltött palacsinta fahéjas cukorral vagy fahéjas tejföllel A C G 850 Ft
Gundel palacsinta A C G H 850 Ft

Allergén információ

A Glutén
B Rákfélék
C Tojás
D Hal
E Földimogyoró
F Szójabab
G Tej
H Diófélék
I Zeller
J Mustár
K Szezámmag
L Kén-dioxid és szulfitok
M Csillagfürt
O Puhatestűek
További ajánalataink

Széchenyi 2020

Kedvezményezett neve – TERCIA Kereskedelmi és Vendéglátó Korlátolt Felelősségű Társa-ság
A projekt címe – “Gyakornokok a Tercia Kft-nél”
A szerződött projekt összege – 6 503 728 Ft
A szerződött támogatás összege – 6 503 728 Ft
A támogatás mértéke (%-ban) – 100%
A projekt tervezett befejezési dátuma – 2019.01.31.
A projekt azonosító száma – GINOP-5.2.4-16-2017-02128

A projekt tartalmának bemutatása
A projekt keretei között 2 fő gyakornoknak biztosítottunk munkát, gyakornoki, tapasztalat-szerzési lehetőséget, minden gyakornok szakácsként került alkalmazásra, OKJ végzettséggel (34 811 04) rendelkeznek. Munkájuk során a szakács végzettségüknek megfelelően a szakács szakma gyakorlati feladatait végezték, amelyet később a nálunk, mint alkalmazott hasznosít-hatnak. Vállalkozásunk folyamatos erőforrás igénnyel küzd, folyamatosan alkalmazunk gya-kornokokat, akiket nagy számban hosszabb távon is alkalmazunk, legfőképpen felszolgálókat. Komoly szakács hiánnyal küzdöttünk, amely megoldására szükségünk volt jelen projektre. A megvalósításhoz a gyakornok bérére volt szükség, szükséges volt 1 fő kapcsolattartó, aki költ-sége, szükséges eszközök beszerzése, amelyekkel a munkájukat végezték (FAMA 450VV Botmixer helyett egy EKA EKF711EUD Elektromos kombisütő), ezeken kívül a kötelező kommunikáció és adminisztráció tevékenysége és költségei merültek fel.

Mastercard, Maestro, VISA Szép kártya Erzsébet utalvány Sodexo Ticket Restaurant Posta Paletta Tercia Ticket
Széchenyi2020

Kedvezményezett neve – TERCIA Kereskedelmi és Vendéglátó Korlátolt Felelősségű Társa-ság
A projekt címe – “Gyakornokok a Tercia Kft-nél”
A szerződött projekt összege – 6 503 728 Ft
A szerződött támogatás összege – 6 503 728 Ft
A támogatás mértéke (%-ban) – 100%
A projekt tervezett befejezési dátuma – 2019.01.31.
A projekt azonosító száma – GINOP-5.2.4-16-2017-02128

A projekt tartalmának bemutatása
A projekt keretei között 2 fő gyakornoknak biztosítottunk munkát, gyakornoki, tapasztalat-szerzési lehetőséget, minden gyakornok szakácsként került alkalmazásra, OKJ végzettséggel (34 811 04) rendelkeznek. Munkájuk során a szakács végzettségüknek megfelelően a szakács szakma gyakorlati feladatait végezték, amelyet később a nálunk, mint alkalmazott hasznosít-hatnak. Vállalkozásunk folyamatos erőforrás igénnyel küzd, folyamatosan alkalmazunk gya-kornokokat, akiket nagy számban hosszabb távon is alkalmazunk, legfőképpen felszolgálókat. Komoly szakács hiánnyal küzdöttünk, amely megoldására szükségünk volt jelen projektre. A megvalósításhoz a gyakornok bérére volt szükség, szükséges volt 1 fő kapcsolattartó, aki költ-sége, szükséges eszközök beszerzése, amelyekkel a munkájukat végezték (FAMA 450VV Botmixer helyett egy EKA EKF711EUD Elektromos kombisütő), ezeken kívül a kötelező kommunikáció és adminisztráció tevékenysége és költségei merültek fel.